Oberteil 707 mit Ganni TOTAL ECLIPSE Nadelstreifen 0AxdYCnwq

Oberteil 707 mit Ganni TOTAL ECLIPSE Nadelstreifen 0AxdYCnwq Oberteil 707 mit Ganni TOTAL ECLIPSE Nadelstreifen 0AxdYCnwq Oberteil 707 mit Ganni TOTAL ECLIPSE Nadelstreifen 0AxdYCnwq Oberteil 707 mit Ganni TOTAL ECLIPSE Nadelstreifen 0AxdYCnwq Oberteil 707 mit Ganni TOTAL ECLIPSE Nadelstreifen 0AxdYCnwq
Von Markus Virtanen

Säveltäjä Ann-Elise Hannikainen

Säveltäjäntyön ja reseption tarkastelua

2017
Books on Demand
156 S.
E-Book-Text (EPUB-Format)

ISBN 978-951-5-68663-3

Gesamtpreis inkl. MwSt :
7,49 €
BLU Ärmelloses Rhea ROYAL Costa Kleid SFPIUO

Verfügbarkeit: sofort per Download

Nadelstreifen mit Ganni ECLIPSE TOTAL 707 Oberteil Digitales Rechtemanagement: mit digitalem Wasserzeichen

Säveltäjä ja pianisti Ann-Elise Hannikainen (1946 - 2012) loi lyhyen, mutta sitäkin kiehtovamman uran etupäässä Espanjassa 1970- ja 1980-luvuilla. Tämä diplomaattiperheen kasvatti ja kuuluisan musiikkisuvun jäsen nautti erityisesti piano- ja orkesterimusiikin säveltämisestä. Toisin kuin monet suomalaiset aikalaiskollegansa, Hannikainen etsi musiikissaan avoimesti kauneutta eikä hän pelännyt pukea omia tunteitaan laulaviksi melodialinjoiksi. Laajaan arkistoaineistoon perustuva Markus Virtasen musiikkitieteen pro gradu -tutkielma (Helsingin yliopisto, 2016) esittelee ensimmäistä kertaa lukijoille tämän suomalaisille etäiseksi jääneen säveltäjänimen. Tutkimuksessa seurataan Hannikaisen uraa osana hänen elämänkaartaan ja tarkastellaan ensimmäistä kertaa analyyttisesti Hannikaisen sävellystuotantoa ja teosten saamaa lehdistövastaanottoa. Tutkimuksen kontekstuaalisena näkökulmana toimii espanjalaissäveltäjä Ernesto Halffter (1905 - 1989), jonka opissa Hannikainen varttui ammattisäveltäjäksi. Halffter itse oli Manuel de Fallan oppilas, ja tähän oppilas-opettaja-ketjuun hän liitti myös Ann-Elise Hannikaisen.

Markus Virtanen, FM, on helsinkiläinen säveltäjä ja musiikkitieteilijä. Hänen sydäntään lähellä ovat unohtuneet ja unohdetut säveltäjät sekä suomalaisen ja espanjalaisen klassisen musiikin historia. Virtasen sävellystuotantoon kuuluu mm. kaksi oopperaa, instrumentaalimusiikkia ja kirkkomusiikkiteoksia. Virtasen runsaasti huomiota herättänyt toinen ooppera Säveltäjä Ann-Elise Hannikainen sai kantaesityksensä Metropolia Ammattikorkeakoulun tuotantona syksyllä 2015.
mit Max Taille 5 Kleid geraffter Atelier Mara fwqHF

Oberteil mit Nadelstreifen von Ganni mit folgenden Eigenschaften: runder Ausschnitt, lange Ärmel und lässige Form.

Designer-Farbbezeichnung: 707 TOTAL ECLIPSE

Designer Style ID: F2782

Farfetch ID: 13228405